Successen

Laatste EK Genk 5 september 2010.

Joey

Verslag Joey:

EINDELIJK EUROPEES KAMPIOEN!
HET VOELT SUPER!

5 september zou het kunnen gebeuren……………

Uw beoordeling: Geen Gemiddeld: 4.6 (5 stemmen)

Joey van Splunteren blikt terug op Rotax Max Euro Challenge Salbris

DFK RX 500

Joey van Splunteren reed afgelopen weekend de eerste ronde van de Rotax Euro Challenge. Op het Sologne Karting Circuit van Salbris was de Nederlander uit de Belgische stal van De Feyter Karting de gehele week snel onderweg.

Uw beoordeling: Geen Gemiddeld: 1 (1 stem)

Joey van Splunteren pakt EK-podium in Salbris: "Alles uit de kast"

Podium Joey van Splunteren RX 500

Afgelopen weekend werd op het circuit Karting Sologne van Salbris de laatste ronde van de Rotax Euro Challenge verreden. In dit kampioenschap staan de beste rijders van Europa aan de start en gaan de strijd aan voor de felbegeerde podiumplaatsen. Joey van Splunteren liet zich bij de Senioren van zijn beste kant zien en behaalde een vierde plaats in de finale. Een podiumklassering zat er net niet in voor de snelle rijder, maar hij pakte wel de derde plaats in het eindklassement.

Uw beoordeling: Geen Gemiddeld: 3.7 (3 stemmen)

Joey van Splunteren kanshebber in Egypte

Joey van Splunteren: woestijnbedwinger

KOOG A.D. ZAAN - Het vliegtuig richting Egypte is vertrokken. Aan boord de Zaankanters Viljo en Joey van Splunteren. Hun doel is het wereldkampioenschap karten in de Rotax Max klasse. De finale zal zaterdag 13 december beslist gaan worden. 'Als alles mee zit ben ik zeker een kanshebber voor het erepodium' aldus de bijna achttienjarige Joey.

Uw beoordeling: Geen Gemiddeld: 2.5 (2 stemmen)
Inhoud syndiceren